2014. december 21., vasárnap

Jelzés

Sziasztok!

Meg fogom magamat fojtani. Esküszöm. Annyira idegesítő lehet, hogy állandóan kések a részekkel. De komolyan. Eddig keményen háromszor sikerült időben meghozni, és összesen több, mint öt hónapnyi késés írható az összegzett számlámra. Igen-igen, a suli, meg mindenféle kifogások, amiket itt most felsorolnék. De száz szónak is egy a vége: LUSTA VAGYOK és ami azt illeti, el is akadtam.

Köszönöm, hogy összegyülemlett ide tíz feliratkozó, bár igazából ezt a számot sem érdemelném meg, akármennyire is kevésnek tűnik a nagyobbakhoz képest. Tegnap például az "inaktivitás" ellenére is 56 megjelenítés volt, amit még most is furcsállok, hiszen már több, mint egy hónapja nincs új rész.

És azt hiszem elérkeztem ahhoz a bizonyos ponthoz, amit egy csomóan utálnak. (Többek között és is más történeteknél)

ÚJRAÍROM A TÖRTÉNETET.

Ja. Ez a helyzet. Még nem tudom, mikorra sikerül elkészíteni, mivel azt tervezem, hogy egészen ezekig az eseményekig ismételten levezetem, ám ezúttal próbálok nem ilyen gyors lenni. Ettől  függetlenül Elizabethnek minden sikerülni fog, hiszen főszereplő vér csörgedezik az ereiben. Remélem, hogy azok, akik eddig feliratkoztak, kitartanak majd mellettem. Ígérem, hogy hozok majd kis részleteket, de az egészet csak akkor kezdem el feltölteni, ha beértem magamat. És mielőtt bárki rosszat hisz, tudom, hogy mit akarok kihozni belőle a végére. :)

Remélem meg tudtok érteni, azt meg főleg, hogy nem ez a hónap volt az utolsó csepp a poharatokban, ezért ezt még megnézitek.

Örök hálám! :3 (Húúú...Remélem azért sikerült értelmes mondatokba szedni a gondolataimat...)

3 megjegyzés:

  1. Szia! Kitartást, én nem utállak, ez egy olyan történet, amiért érdemes várni. :) Maximálisan megértelek, mert én is már jó párszor írtam át a sztorimat. A lényeg: hajrá, sok sikert, illetve előre is nagyon boldog ünnepeket! :) És ebből is látszik, hogy komolyan gondolod. ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Nagyon köszönöm akommenteket, és azt, hogy egyáltalán méltónak találtál arra, hogy visszajelzéseket adj, többször is. (Megjegyzem, ezzel egyedül vagy D: )
      Majd hamarosan én is hozzálátok a te blogod továbbolvasásának, csak még a felvételi miatt teljesen el vagyok havazva D:

      Törlés
  2. Szia most találtam rá blogodra nagyon jó a történet kiváncsian várom mi lesz a folytatása... :-)
    Xoxo. Réka

    VálaszTörlés